Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής λέγεται Παναγιώτης Ζορμπάς! Ο μέσος των Κρητικών ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα ο Νίκος Αναστόπουλος να τον αποκλείσει από την 19μελή αποστολή που επέλεξε για το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE. 
Ο «αλενατόρε» πήρε μαζί του, τους Βεζυρίδη, Κασμερίδη, Μπούρμπο, Πίτσο, Γιακούμπου, Τάντιτς, Καμπάνταη, Παπουλή, Μπουλούτ, Γεωργίου, Βλόντατσικ, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Κατσικογιάννη, Κιάσσο, Ρούσεφ, Γαλανόπουλος Μπερτίν και Αγρίτη. 

Μπούρμπος ή Κατσικογιάννης 

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικό του Κρητικού συλλόγου, δύο είναι τα ερωτηματικά που υπάρχουν και αφορά τη θέση του αμυντικού μέσου αλλά και αυτή του αριστερού εξτρέμ καθώς Τάντιτς, Γιακούμπου και Παπουλής διεκδικούν την συγκεκριμένη θέση.

Στα χαφ Μπούρμπος ή Κατσικογιάννης θα πάρουν τη θέση του Κώστα Κιάσσου και από ‘κει και πέρα Κάλαιτζιτς – Ρούσεφ αναμένεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης θα είναι ο \”φύλακας Άγγελος\”, στο δεξιά άκρο της άμυνας ο Γαλανόπουλος, αριστερά ο Πίτσος και στα στόπερ οι Γεωργίου – Μπερτίν. Δεξιά της επίθεσης ο Ανέστης Αγρίτης έχει τον πρώτο λόγο και στην κορυφή ο Λεωνίδας Καμπάνταης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook