Πρωταγωνιστής ενός θρίλερ που κράτησε 14 ολόκληρες ώρες και τον έφερε μια ανάσα από τον θάνατο, έγινε ένας 50χρονος περιπατητής που εγκλωβίστηκε στα χιόνια στην Πορταριά του Πηλίου! Τον έσωσε μια… καλύβα που βρήκε τυχαία και χρησιμοποίησε ως καταφύγιο και η επιχείρηση διάσωσης που ξεκίνησαν εθελοντές της περιοχής.

Η σύζυγός του ήταν αυτή που σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, που όμως έπρεπε να περιμένουν να ξημερώσει για να ξεκινήσουν επιχείρηση. Τέσσερις κάτοικοι της περιοχής που αποφάσισαν να επιχειρήσουν μόνοι τους να ανεβούν στο βουνό με έναν φορτωτή, «κόλλησαν» στα χιόνια που ξεπερνούσαν το ένα μέτρο!

Αν και ήταν τρομερά δύσκολο να κινηθούν, κατάφεραν να ανακαλύψουν τα ίχνη του 50χρονου και να τα ακολουθήσουν ως την καλύβα που είχε καταφύγει τρομοκρατημένος και με τα πόδια του γυμνά και γεμάτα αίματα, καθώς είχε χάσει τα παπούτσια του μέσα στο πυκνό χιόνι! Τελικά, κατάφεραν να τον κατεβάσουν από το βουνό και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, δεν αντιμετωπίζει  σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook