Ισχυρό σοκ υπέστησαν τα παιδιά ενός 50χρονου υπάλληλου της ΔΕΗ που τον αναζητούσαν παντού επειδή τα ίχνη του είχαν χαθεί και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Μετά από πολύωρες έρευνες, τον βρήκαν άγρια δολοφονημένο στο κτήμα του, στην αγροτική περιοχή «Κασλάς» έξω από την πόλη της Κοζάνης!

Ο άτυχος άνδρας δεν είχε ενημερώσει κάποιον από τους δικούς του ότι θα πήγαινε στο κτήμα του, στο δρόμο Κοζάνης- Πετρανών. Φαίνεται, όμως, πως συναντήθηκε εκεί με τον δολοφόνο του, ο οποίος τον χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι με μια τετράγωνη σιδεροσωλήνα που βρέθηκε στο χώρο του εγκλήματος και εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα!

Η πρωτοφανής αγριότητα με την οποία χτυπήθηκε το θύμα, τους προκάλεσε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τις οποίες επήλθε ο θάνατος. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για έγκλημα οργής που αιφνιδίασε ακόμη και τον ίδιο τον δράστη, ο οποίος δεν φρόντισε να εξαφανίσει το όργανο του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης παίρνουν καταθέσεις από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του 50χρονου υπαλλήλου και προσπαθούν να εντοπίσουν τον δολοφόνο.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook