Το Τμήμα αθλητισμού του Δήμου Χανίων πραγματοποιεί Ερευνητικό πρόγραμμα άσκησης με θέμα: “Αποτελεσματικότητα ενός προγράμματος ασκήσεων pilates στη μείωση των συμπτωμάτων οσφυαλγίας, λόγω κηλών μεσοσπονδύλιων δίσκων‘’ .

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν άτομα, ηλικίας 18-62, που πάσχουν από οσφυαλγία με αίτιο τις κήλες μεσοσπονδύλιου δίσκου στην οσφυϊκή μοίρα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η βεβαίωση από Ιατρό για την ύπαρξη των κηλών, όπως και βεβαίωση για την ικανότητα συμμετοχής σε προγράμματα ήπιας άσκησης εξαιτίας του συγκεκριμένου ή άλλου προβλήματος υγείας.

Το πρόγραμμα ασκήσεων Pilates θα διαρκέσει 2 μήνες, η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και θα πραγματοποιούνται 3 συνεδρίες την εβδομάδα με διάρκεια 1 ώρας.

Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 28210-72238 και στο e-mail: [email protected] (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής)

Πρώτη συγκέντρωση Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 και ώρα 15.00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού. Έναρξη προγράμματος Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 και ώρα 15.00.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook