Στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης για τις αλλαγές που δρομολογεί στο πρόγραμμα του Star, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την πορεία της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά και την επιστροφή του Νίκου Ευαγγελάτου στην τηλεόραση.

Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star ξεκαθάρισε πως το πρόγραμμα του καναλιού θα αλλάξει πολύ σύντομα: «Προσπαθώ να βρω το μοντέλο μιας νέας τηλεόρασης, που θα έχει στην καρδιά της τον προβληματισμό και το ψάξιμο» είπε, τονίζοντας: «Πολλά θέματα που βλέπατε στο STAR, δεν θα τα ξαναδείτε. Αντίο! Αρχίζουμε να κόβουμε αρκετά πράγματα από το δελτίο, κάνουμε αλλαγές. Για μένα είναι ένα μεγάλο στοίχημα να κάνω μια άλλη τηλεόραση και να πάω πάλι ψηλά».

Αν και απέφυγε να απαντήσει ευθέως, ο Σταμάτης Μαλέλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της μετακίνησης της Ελεονώρας Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ για την Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε: «Θα την προσαρμόσουμε, γι’ αυτό αλλάξαμε και τη σύνθεση. Θα το γυρίσει πιο πολύ σε Όπρα και σε κοινωνικά θέματα». Θα είναι όμως και του χρόνου η γνωστή παρουσιάστρια στο δυναμικό του καναλιού; «Δεν έχουμε πάρει αποφάσεις, αλλά αν κρίνω από τις μέχρι τώρα επιδόσεις της, ναι, θα είναι» απάντησε ο ίδιος.

Τέλος, για τον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 8» που παρουσιάζει εδώ και λίγες ημέρες, ο Σταμάτης Μαλέλης σχολίασε: «Δεν μου άρεσε η εκπομπή, ούτε η επιλογή των θεμάτων, ούτε ο τρόπος που τα φτιάχνουν. Είναι ωραίο που έχει στη διάθεσή του τεχνολογικά μέσα, αλλά μέχρι εκεί – επί της ουσίας τίποτα».

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook