Η Δέσποινα Ολυμπίου είναι ένας διακριτικούς άνθρωπος που αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Μίλα» καλεσμένης της Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για τη γνωριμία της αλλά και τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Ο Μιχάλης βρέθηκε στη ζωή μου το 2003, μου έκανε μια πρόταση να μου κάνει παραγωγή και να μου γράφει τραγούδια. Εκείνη την περίοδο ο Μιχάλης ενδιαφερότανε να κάνει και παραγωγή εκτός από τα δικά του cd ήταν η πρώτη του παραγωγή σε άλλον καλλιτέχνη.»

Στην ερώτηση της Τατιάνα Στεφανίδου αν της άρεσε σαν άντρας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά η Δέσποινα Ολυμπίου απάντησε με ειλικρίνεια. «Εγώ είμαι της πορείας δεν πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα, ερωτεύομαι αργά και βαθιά και επικίνδυνα. Και μετά το πληρώνω αλλά δεν έχει σημασία χαλάλι.(…)

Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ τη σχέση μας, όταν έχεις ερωτευτεί και ξεκινήσει έτσι και αγαπήσεις μετά και έχεις και έρωτα και αγάπη έχεις έναν ωραίο συνδυασμό. Αν καταφέρεις να έχεις και έρωτα και αγάπη μαζί είναι τέλειο. Ενώ τόνισε ότι ήταν χωρισμένοι ένα χρόνο και δεν το ήξερε κανείς.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook