Την επιτυχία της Ρίας Αντωνίου στον ημιτελικό του ιταλικού «Dancing With The Stars» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή.

Το 23χρονο μοντέλο πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του σόου, τερματίζοντας μάλιστα πρώτη σε βαθμολογία. Πολλοί όμως είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η ίδια δεν έχει αυτή την επιτυχία εξαιτίας των ικανοτήτων της στο χορό, αλλά κερδίζει λόγω της σέξι παρουσίας της:

«Εδώ υπάρχει το εξής οξύμωρο σχήμα. Η Ρία Αντωνίου εξακολουθεί να χορεύει άθλια για τη δική μου αισθητική» δήλωσε αρχικά ο 42χρονος οικοδεσπότης της εκπομπής «Πρωινό Mou», γνώμη που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συνεργατών του. Αμέσως μετά, συνέχισε: «Είναι όμως τόσο όμορφη!

Δεν είναι γλυκιά, είναι θεογκόμενα. Το πρώτο πράγμα που σου βγάζει δεν είναι η γλυκύτητα. Είναι σέξι πολύ. Βγάζει σεξαπίλ φοβερό. (…) Το θέμα ποιο είναι; Ότι ακόμα και οι κριτές που βλέπουν πια ότι ο κόσμος την θέλει και είναι δεδομένο πως θα το σηκώσει (το κύπελλο) τελικά, την στηρίζουν».

Μάλιστα, συγκρίνοντας τη Ρία Αντωνίου με την Ευγενία Μανωλίδου στον πρώτο κύκλο του ελληνικού Dancing, ο Γιώργος Λιάγκας αναγνώρισε ότι η γνωστή μουσικός χόρευε πολύ καλύτερα, ωστόσο πρόσθεσε: «Αν με ρωτάτε όμως ποια είναι πιο αισθησιακή, την Ρία Αντωνίου θα σας πω».

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook