Έξι στροφές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος και με τον Εργοτέλη να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Super League τα περιθώρια σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία έχουν στενέψει επικίνδυνα .

Αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι στην κρητική ομάδα και πλέον έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο Σαββατιάτικο καθοριστικό παιχνίδι που ακολουθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο με την Κέρκυρα.

Ένα ματς που είναι μισή κατηγορία για τον Εργοτέλη καθώς με νίκη η κρητική ομάδα και με συνδυασμό αποτελέσματων μπορεί να βρεθεί πάνω από την διακεκαυμένη δόση και να αφήσει σε απόσταση δύο βαθμών έναν από τους βασικούς του αντιπάλους στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο ματς με την Κέρκυρα ο Νίκος Καραγεωργίου θα έχει δύο σημαντικές επιστροφές καθώς οι Λεάλ και Φραγκουλάκης επιστρέφουν από την τιμωρία τους , σε αντίθεση με τον Σαρρή που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει στην αναμέτρηση με τους «Φαίακες».

Κόντρα στην Κέρκυρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φίλλιπου Δάρλα που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από το ματς με τον Παναιτωλικό και από τις εξετάσεις που έκανε θα φανεί το κατά πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του και αν έχει ελπίδες για να προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους «Φαίακες» ουσιαστικά θα ξεκινήσει από την Τρίτη το πρωί καθώς την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook