Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στην Αθήνα, ο Γιάννης Πλούταρχος, έκανε πρεμιέρα, πριν λίγες μέρες, στη Θεσσαλονίκη. Στα παρασκήνια από τις πρόβες του σχήματος τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» του Makedonia TV.

 

Ο 41χρονος τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του και για το επίτευγμά τους να κάνουν μία τόσο μεγάλη οικογένεια: «Όταν ξεκίνησα με τη γυναίκα μου τη Μαρία και κάναμε τα δύο πρώτα παιδιά, δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να κάνει και τρίτο παιδί. Το δέχθηκα αμέσως, παρ’ ότι μέχρι τότε δεν είχα βγάλει το όνομα του πατέρα και έτσι επειδή τα κρατάμε και λίγο στον τόπο μας, ήμουν λίγο στεναχωρημένος. Από την άλλη, έπρεπε να αφουγκραστώ τη γυναίκα μου και να συμφωνήσω στη θέλησή της αυτή. Στην πορεία όμως, μετά από πέντε χρόνια, άρχισε η ίδια να ζητάει ένα τρίτο παιδάκι, μετά το τέταρτο και μετά το πέμπτο».

Ακόμα, όταν ρωτήθηκε ποιον συμβουλεύεται για τη δημόσια εικόνα του, ο ίδιος τόνισε: «Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να κάνω κάποια “εικόνα”. Γιατί έτσι είναι η ζωή μου, έτσι είναι ο βίος μου. Δεν μπορώ να είμαι κάτι διαφορετικό στην καριέρα μου από ό,τι είμαι στην προσωπική μου ζωή. Τουλάχιστον όσοι άνθρωποι με γνωρίζουν, αυτό βλέπουν και αυτό με κρατάει κιόλας. Αυτή είναι η αλήθεια μου και το μυστικό μου».

 Ο Γιάννης Πλούταρχος στη Θεσσαλονίκη εμφανίζεται στο Fix Live μαζί με τον Νίνο και τη Μαρία Ιακώβου.

 

\"\"

Ο Νίνο, στη σκηνή του Fix Live.

 

\"\"

Η Μαρία Ιακώβου. Η νεαρή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πάντα κρατάει λίγο». Άκουσε το εδώ.

yupi.gr

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook