Επίδειξη ισχύος από την ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος σημείωσε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και προκρίθηκε πανηγυρικά στην τρίτη και καθοριστική φάση του διοργάνωσης!

Η πιο σπουδαία νίκη, στους αγώνες που διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου στο κολυμβητήριο Βουλιαγμένης, ήταν αυτή κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με σκορ 6-4, νίκη που αποδεικνύει ότι ο Ν.Ο.Χ. έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει μία θέση μέσα στα μετάλλια, που είναι άλλωστε και ο στόχος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η χανιώτικη ομάδα εκτός της Βουλιαγμένης κατάφερε να κερδίσει ακόμα τον Ιωνικό Νικαίας με 11-4, το Περιστέρι με 24-6 και τη Ν.Ε. Πατρών με 10-6, τερματίζοντας έτσι στην 1η θέση του 2ου Ομίλου Αττικής.
Ο Μάκης Βολτυράκης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση και την ψυχή που κατέθεσαν οι παίκτες του σε αυτά τα παιχνίδια, αποδεικνύοντας το μεγάλο ταλέντο που τους διακρίνει και πλέον καλείται να τους προετοιμάσει για την τελική φάση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ για τα Χανιά ήταν οι εξής:
1η αγωνιστική: Ν.Ο. Χανίων-Βουλιαγμένη 6-4
3 Σολανάκης, 1 Σαρτζετάκης, 1 Μαζοκοπάκης, 1 Φωκάς
2η αγωνιστική: Ιωνικός Νικαίας-Ν.Ο. Χανίων 4-11
3 Σολανάκης, 2 Μαζοκοπάκης, 2 Μαρκάκης, 1 Σαρτζετάκης, 1 Φωκάς, 1 Κοκονάς, 1 Κεραμειανάκης 
3η αγωνιστική: Ν.Ο. Χανίων-Περιστέρι 24-6
5 Σολανάκης, 5 Σαρτζετάκης, 4 Μαζοκοπάκης, 2 Μαρκάκης, 2 Φωκάς, 2 Μπιτσάκης, 1 Κοκονάς, 1 Σολογάνης, 1 Κεραμειανάκης, 1 Σκουμπάκης
4η αγωνιστική: Ν.Ε. Πατρών-Ν.Ο. Χανίων 6-10
4 Σολανάκης, 3 Σαρτζετάκης, 2 Λειψάκης, 1 Μαζοκοπάκης

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook