Ο κ. Παπουτσάκης ζήτησε συνέναιση απ΄ όλες τις πλευρές επισημαίνοντας ότι ο Εργοτέλης είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Απόστολου Παπουτσάκη:

«Η νίκη έχει πολλούς... γονείς, αλλά η ήττα είναι… ορφανή. Αυτή είναι μια πραγματικότητα στον αθλητισμό. Στον Εργοτέλη, όμως, έχουμε αποδείξει μπροστά σε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις ότι είμαστε μια γροθιά ανεξαρτήτως συνθηκών. Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Στις νίκες και στις ήττες μαζί.

Το χρονικό σημείο, που βρισκόμαστε, είναι το πλέον κομβικό της αγωνιστικής περιόδου. Είμαι βέβαιος ότι η αντεπίθεση μας ξεκινάει! Αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα. Ο καθένας από τη δική του πλευρά. Παίκτες, προπονητές, διοίκηση, φίλαθλοι, όλοι μαζί οφείλουμε να αποδείξουμε ότι η σημερινή βαθμολογική θέση της ομάδας μας είναι πέρα για πέρα πλασματική και προσωρινή.

Η αντεπίθεση είμαι βέβαιος ότι το Σάββατο θα εκφραστεί και στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου. Εκεί θα είμαστε όλοι για να ωθήσουμε την ομάδα μας στην πιο σπουδαία μέχρι εκείνη την ημέρα φετινή νίκη. Θα είμαστε εκεί για τον Εργοτέλη, για τη φανέλα, για την ιδέα. Πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Το Σάββατο αποδεικνύουμε και στέλνουμε από το Παγκρήτιο το ηχηρό μας μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες».

Στο μεταξύ την Τρίτη στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του Εργοτέλη στην περιοχή Κοκκίνι Χάνι θα δώσουν το παρόν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη προκειμένου να μιλήσουν και να εμψυχώσουν τους παίκτες της ομάδας εν όψει της καθοριστικής αναμέτρησης το Σάββατο με την Κέρκυρα.

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια

Στη διάθεση του κοινού είναι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής, το Σάββατο στις 5:15 με αντίπαλο την Κέρκυρα. Η γενική είσοδος έχει ορισθεί στα 10 ευρώ, με τις γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 15 ετών να έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου, με εξαίρεση τη θύρα 1. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γνωστά σημεία, τα γραφεία της ΠΑΕ στην Στεργιογιάννη 1 (τηλ: 2810/313959) και τις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο στην Ν. Πλαστήρα 1 (τηλ: 2810/222246).

Θεραπεία ο Δάρλας

Ασκήσεις για την βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας περιλάμβανε το σημερινό πρωινό πρόγραμμα προπόνησης του Εργοτέλη, που διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Θεραπεία έκανε για δεύτερη μέρα ο Φίλιππος Δάρλας, που έχει ενοχλήσεις στην γάμπα. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (15/03) στις 17.00.