Tις βασικές κατευθύνσεις και τους τρόπους δράσεις του Δήμου Ηρακλείου το ερχόμενο διάστημα ανέλυσε σήμερα ο δήμαρχος κ. Γιάννης Κουράκης σε συνάντηση που είχε με τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των οργανισμών στο παλιό Δημαρχείο της Ν.Αλικαρνασσού.

Με άξονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών ο κ. Κουράκης τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερη συνεργασία με τους φορείς έτσι ώστε όπου υπάρχουν νόμοι ή διατάξεις που διαπιστωμένα αδικούν τους πολίτες να λαμβάνεται μέριμνα από το Δήμο προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται .

Ο Δήμαρχος ζήτησε από όλους μεγαλύτερη ένταση στον εξορθολογισμό των ελαστικών δαπανών ώστε να εξοικονομηθούν ακόμα περισσότερο πόροι για κοινωνικές δράσεις ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις θέσεις εργασίας που δημιουργούνται άμεσα στο δήμο Ηρακλείου με 2000 προσλήψεις μέσω του προγραμμάτων αυτεπιστασίας .

Στη συνάντηση έγινε ένας σύντομος απολογισμός των δράσεων του Δήμου Ηρακλείου σε διάφορους τομείς όπου διαπιστώθηκε η καλή μέχρι τώρα πορεία τους αλλά και ενημέρωση για τα έργα που πραγματοποιούνται ή πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα

Εντός 10 ημερών αντιδήμαρχοι αλλά και οι πρόεδροι των οργανισμών θα ετοιμάσουν τα ειδικά ενημερωτικά σημειώματα με το έργο που έχει γίνει σε κάθε τομέα ώστε να διαμορφωθεί ο τελικός απολογισμός της δημοτικής αρχής κατά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του Καλλικράτη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook