Άγιο είχε ένας 28χρονος οδηγός αυτοκινήτου στα Χανιά που ενώ βρίσκονταν εν κινήσει το όχημα του, λόγω των θυελλωδών ανέμων διαπεράστηκε από μια παλιά μεταλλική μπάρα 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι και ενώ ο 28χρονος έβγαινε απο την περιοχή της ΒΙΟΠΑ  με κατεύθυνση τον παράπλευρο δρόμο της Εθνικής Οδού.

Στο σημείο αυτό υπάρχει μια \”ξεχασμένη\” μεταλλική μπάρα που χρησιμοποιούνταν παλιότερα για να κλείνει την είσοδο προς τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων, η μπάρα έκλεισε με αποτέλεσμα να διαπεράσει, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες σα \”σουβλάκι\” το αυτοκίνητο του 30χρονου ενώ αυτό κινούνταν, περνώντας από το μπαμπρίζ του οχήματος έξω από το πίσω δεξί παράθυρο.

\"\"

Ο οδηγός του οχήματος δήλωσε στο Flashnews.gr ότι  \”ευτυχώς που δεν ήταν μαζί μου στο αυτοκίνητο και άλλος γιατί τώρα θα θρηνούσαμε κάποιο θύμα αφού η μπάρα πέρασε ακριβώς πάνω από τη θέση του συνοδηγού\”.

Μετά το αρχικά σοκ που υπέστη ο 30χρονος κάλεσε την πυροσβεστική η οποία έσπευσε στο σημείο και έκοψε την μεταλλική μπάρα που είχε ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο

\"\"

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι, ενώ η μεταλλική μπάρα στην ουσία εδώ και αρκετά χρόνια είναι σε αχρηστία, κανείς δεν φρόντισε να την απομακρύνει αποτελώντας κίνδυνο για τα οχήματα που περνούν από το σημείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook