Δεκτό έκανε η ΕΠΟ την Τρίτη το μεσημέρι το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός γι’ αναβολή του προγραμματισμένου για τις 21/3 αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΟΦΗ, λόγω των υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» στο Europa League.

Η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι δεν έγινε γνωστή, κάτι το οποίο θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τις ημερομηνίες της UEFA ο Ολυμπιακός εάν τελικά προκριθεί στα προημιτελικά, θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για την συγκεκριμένη φάση στις 29 Μαρτίου και το δεύτερο στις 5, κάτι που σημαίνει ότι η ρεβάνς του αγώνα με τον ΟΦΗ που ήταν προγραμματισμένη για τις 4 του μήνα, δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί.

Πλέον η ΕΠΟ είναι αυτή που θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες ποιες θα είναι οι νέες ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια σε «Γ. Καραϊσκάκης» και «Θ. Βαρδινογιάννης».

Θετική εξέλιξη για τον ΟΦΗ

Η είδηση της αναβολής του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό ήχησε ευχάριστα στα αυτιά των ανθρώπων του ΟΦΗ καθώς αυτή η εξέλιξη δίνει την δυνατότητα στο Νίκο Αναστόπουλο να έχει στη διάθεση του δύο από τα βασικότατα στελέχη του που αν το ματς γινόταν στις 21 Μαρτίου κάτι τέτοιο θα ήταν αμφίβολο.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση έρχεται για τον Βεζυρίδη που υπέστη θλάση πρώτη βαθμού στο ματς με τον Πανιώνιο και προλάβαινε οριακά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο αν το ματς γινόταν στις 21 Μαρτίου . Από εκεί και πέρα η αναβολή του αγώνα δίνει την δυνατότητα και στον Βαγγέλη Μάντζιο που αυτή την εβδομάδα έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα να είναι απόλυτα έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η αναβολή του αγώνα έχει ακόμη ένα κέρδος για τον ΟΦΗ που δεν θα φορτωθεί αγωνιστικά εν όψει και της αναμέτρησης που ακολουθεί την επόμενη Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ» μετά το ματς του προσεχούς Σαββάτου με τον Άρη.

Η προετοιμασία για αυτή την αναμέτρηση θα συνεχιστεί από την Τετάρτη με διπλή προπόνηση που θα κάνουν στο ΒΑΚ οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς την Τρίτη ο Νίκος Αναστόπουλος έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook