Κόκκινη κάρτα στη ρατσιστική βία θα βγάλουν Πανθρακικός και Πλατανιάς πριν τη σέντρα του μεταξύ τους παιχνιδιού, την Τετάρτη (14/3, 17.30) στην Κομοτηνή, όπως ανακοίνωση η ακριτική ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων καθώς και το διαιτητικό τρίο θα βγάλουν κόκκινη κάρτα κατά του ρατσισμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Πανθρακρικού με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και το Κέντρο ευρωπαϊκής πληροφόρησης-Europe Direct Κομοτηνής, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
Αναλυτικά η ενημέρωση από το επίσημο σάιτ των Ακριτών:
\”Ο Πανθρακικός σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Κέντρο ευρωπαϊκής πληροφόρησης – Europe Direct Κομοτηνής, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, από 14-21 Μαρτίου 2012, θα πραγματοποιήσουν συμβολική εκδήλωση πριν την αναμέτρηση ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – Πλατανιάς Χανίων.

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων καθώς και οι διαιτητές του αγώνα θα «βγάλουν κόκκινη κάρτα στη ρατσιστική βία». Παράλληλα από τα μεγάφωνα του γηπέδου θα ακουστεί ηχητικό μήνυμα κατά του ρατσισμού.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook