Σε ένα νέο κατάστημα θα υποδεχθεί το κοινό του Ηρακλείου Κρήτης η INTERSPORT, η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών στον κόσμο και την Ελλάδα. Με το νέο αυτό κατάστημα, το δεύτερο στην Κρήτη μετά το άνοιγμα του καταστήματος Χανίων, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2011, η INTERSPORT θα αριθμεί στο εξής 38 καταστήματα στην Ελλάδα.
Το κατάστημα βρίσκεται στον κόμβο Νέας Αλικαρνασσού, σε παράδρομο της Λεωφόρου Καζαντζίδη, και σε συνολικό χώρο 1.500 τετραγωνικών μέτρων παρουσιάζει στο κοινό μια πληρέστατη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες πλήθους αθλητικών δραστηριοτήτων. Η δομή του καταστήματος ανά αθλητική δραστηριότητα και η ύπαρξη mini γηπέδων και trial zones στο εσωτερικό του έχει ως στόχο να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία έμπνευσης και παιχνιδιού. Αποστολή είναι κάθε επισκέπτης να ζήσει την ευχάριστη και διασκεδαστική πλευρά του αθλητισμού, ώστε να τον βάλει στην καθημερινότητά του και έτσι να απολαύσει τα πολύτιμα οφέλη του.
Το κατάστημα θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του την Πέμπτη, 15 Μαρτίου, με δεκαήμερο ιδιαίτερα ελκυστικών προσφορών σε ρούχα, παπούτσια και όργανα γυμναστικής.

Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας στο www.intersport.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook