Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί ο Πανθρακικός τον Πλατανιά, την Τετάρτη (14/3, 17.30 ΟΤΕ TV) στην Κομοτηνή, αφού ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Στους τιμωρημένους από το ματς με την Καλλονή Μπαλού και Μουνάφο, αλλά και στους τραυματίες Σουλτανίδη και Στάθη.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Πανθρακικό:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την εντός έδρας συνάντηση με τον Πλατανιά Χανίων.
Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στο σούπερ ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής και έχει ως μοναδικό στόχο τους βαθμούς της νίκης ώστε να βρεθεί στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο πρωτάθλημα της Super League.
Στην προσπάθεια που θα πραγματοποιήσει ο Πανθρακικός θα έχει να αντιμετωπίσει απουσίες που προέρχονται από τιμωρίες αλλά και από τραυματισμούς. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Μπαλού και Μουνάφο που αποβλήθηκαν στον αγώνα με την Καλλονή ενώ στη δεύτερη κατηγορία οι Σουλτανίδης και Στάθης.
Η αποστολή του Πανθρακικού για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά απαρτίζει από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουτσόπουλος, Ταίρης, Σικαλιάς, Σκλιοπίδης, Βλάχος, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Βαγγελόπουλος, Μπουτζίκος, Χρήστου, Λιαπάκης, Πόνσε, Μπέλιτς, Μίνγκας, Μοσχάκης, Μπαικαρά, Γωνιάδης, Χλωρός, Σίμωσης, Ρεκλείτης και Κοντογουλίδης"


Λευτέρης Αντωνακάκης