Την Πέμπτη 15 Μαρτίου θα εγκαινιάσει τη web tv του aoxania.gr ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά με τον Νίκο Μποχώνη να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ομάδας που θα φιλοξενηθεί σε εκπομπή με τον Γιάννη Ντουντουνάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά εγκαινιάζει τη web tv του aoxania.gr  με μία αποκαλυπτική συνέντευξη του Νίκου Μποχώνη στον Γιάννη Ντουντουνάκη, συνέντευξη που θα ανέβει στο site την Πέμπτη το απόγευμα στις 18.00. Η πρώτη εκπομπή θα είναι πιλοτική ώστε σταδιακά να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα, δίχως όμως να υστερεί σε ουσία. Ο παίκτης του ΑΟΧ αναφέρεται στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον του ΑΟΧ, σε όσα τον συνδέουν με την ομάδα των Χανιωτών και στις προσδοκίες του για το μέλλον όσον αφορά  στην ομάδα και στον εαυτό του. Απαντά τέλος, στο αν δέχθηκε πρόταση από άλλη ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι πριν ανανεώσει στον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ.

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί θερμά τον Ανδρέα Κατσομπενάκη και το net22.gr για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση του πρωτοποριακού – σε ολοκληρωμένη μορφή –  εγχειρήματος. Η μαγνητοσκοπημένη  συνέντευξη θα παραμείνει διαθέσιμη στην αρχική σελίδα του site ως το Σάββατο το πρωί.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook