Συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας είχαν την Τρίτη το βράδυ στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι παίκτες του Εργοτέλη οι διοικούντες την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.

Η συνάντηση αυτή έγινε μέσα στο κλίμα ενότητας που θέλουν να περάσουν όλοι στην κρητική ομάδα εν όψει και του καθοριστικού αγώνα του Σαββάτου με την Κέρκυρα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης στην τοποθέτηση του προς τους αρχηγούς της ομάδας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη εξέφρασε για ακόμη μια φορά την βεβαιότητα του ότι ο Εργοτέλης δεν θα υποβιβαστεί στη Football League παρά την δύσκολη θέση που βρίσκεται αυτή την στιγμή.

Από την πλευρά τους οι παίκτες επεσήμαναν ότι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κακή πορεία της ομάδας και τόνισαν ότι έχουν αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο Εργοτέλης υπογραμμίζοντας ότι «ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε την ομάδα».

Θέλουν να γεμίσουν το Παγκρήτιο

Στο περιθώριο της συνάντησης με τους αρχηγούς της ομάδας στον Εργοτέλη έχουν θέσει σαν στόχο να βρεθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο Παγκρήτιο Στάδιο το Σάββατο .

Για αυτό τον λόγο σε όλα τα μέλη του δ.σ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη μοιράστηκαν αρκετά εισιτήρια προκειμένου να διατεθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους από το Ηράκλειο και την υπόλοιπη Κρήτη , έτσι ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν περισσότερη συμπαράσταση από τον κόσμο στο ματς με την Κέρκυρα.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό αρκετά εισιτήρια αναμένεται να δοθούν σε σχολεία του Νομού Ηρακλείου , αλλά και στις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της Κρήτης προκειμένου να βρεθούν το Σάββατο στο Παγκρήτιο και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Εργοτέλη για τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα ώστε να γίνει το πρώτο καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.