Με απόλυτα ειρωνικό τρόπο πήρε θέση ο Παναθηναϊκός στην απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλλει τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΟΦΗ και Ολυμπιακού.

Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ειρωνική ανακοίνωση στην οποία καταφέρεται και κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ χωρίς λόγο και αιτία καθώς η κρητική ομάδα σε καμία περίπτωση δεν έθεσε είτε επίσημα είτε ανεπίσημα αίτημα προς την επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ για αναβολή του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Με λίγα λόγια ο ΟΦΗ δέχεται για ακόμη μια φορά έναν άδικο πόλεμο από την διοίκηση του Παναθηναϊκού που «πυροδοτεί» το κλίμα επικίνδυνα εν ΄όψει της αναμέτρησης των «πρασίνων» με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» στις 24 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ειρωνική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που καταφέρεται τόσο κατά του Ολυμπιακού όσο και του ΟΦΗ :

«Μάθαμε πρόσφατα ότι οι προσεχείς αντίπαλοι του Παναθηναϊκού τυγχάνουν συγκεκριμένης πειθαρχικής αντιμετώπισης. Τώρα επιβεβαιώνεται (μια και σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση) ότι αν είναι εφικτό δεν επιτρέπεται ούτε καν να δίνουν αγώνες μεσοβδόμαδα πριν ή μετά από αγώνα εναντίον της ομάδας μας.

Αν διευκολύνει μπορούμε σε τέτοιες περιπτώσεις για λόγους fair play να θέσουμε το πρόγραμμά μας στην απόλυτη διάθεση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και να παίξουμε τους επόμενους αγώνες μας σε όποια ημερομηνία είναι πιο βολική αρκεί να μην καταπονούνται οι προσεχείς μας αντίπαλοι.

Απλώς, επειδή το πρωτάθλημα οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι περιορισμένες παρακαλούμε τους αρμόδιους φορείς να μας ενημερώσουν έγκαιρα για οποιαδήποτε αλλαγή προκειμένου να μπορέσουμε (αν αυτό το αίτημα δεν εκληφθεί ως πρόκληση) να κάνουμε τον αγωνιστικό μας προγραμματισμό. Ήμασταν και παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση για τήρηση χαμηλών τόνων εν όψει του αγώνα της Κυριακής. Η δέσμευση αυτή ωστόσο δεν ήταν μονομερής και ούτε μας αφαιρεί το δικαίωμα να παίρνουμε θέση σε θέματα που μας αφορούν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook