Η Μαντώ Γαστεράτου έχει σίγουρα ένα όνομα…επαναστατικό. Η ίδια Μις Ελλάς για το 2010 δηλώνει περήφανη για το όνομά της αλλά και για τα βήματα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στο modeling.

«Προς το παρόν την παλεύω στην Ελλάδα, αλλά αν τα πράγματα χειροτερέψουν, ίσως και να φύγω. Ευρώπη, Γαλλία ίσως. Δε λένε, άλλωστε, όπου γη και πατρίδα;» είχε δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό NITRO προκαλώντας ρίγη ανησυχίας στους απανταχού θαυμαστές της.

\"\"

Όμως τελικά φαίνεται ότι η Ελλάδα όχι μόνο την κράτησε αλλά τις έδωσε και ευκαιρίες να εξελίξει το υποκριτικό της ταλέντο. Έτσι εν μία νυκτί η σέξι Μαντώ μετατράπηκε στην απόλυτη…Αμαζόνα της ελληνικής τηλεόρασης καθώς είναι η πρωταγωνίστρια της νέας πολύ επιτυχημένης διαφήμισης με τον…Ομορφάντρα!

\"\"

\"\"

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής λένε οι πληροφορίες εντυπωσιάστηκαν από τις ικανότητες της εκρηκτικής καλλονής και δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι πολύ σύντομα θα τη δούμε και σε κάποιο ρόλο.

\"\"

\"\"

Όσο για το που οφείλει το καλλίγραμμα σώμα της; Ο αθλητισμός είναι η αιτία.«Στο σχολείο ήμουν ψηλή και έπαιζα μπάσκετ. Είχαμε πολύ όμορφες κοπέλες, μάλιστα καλύτερες από μένα. Βέβαια, όταν μου πρότειναν να ασχοληθώ με το μόντελινγκ δεν έχασα την ευκαιρία. Έχει βέβαια πολύ τρέξιμο και απογοητεύσεις, αλλά ούτε κάρτα χτυπάς ούτε έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου»

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook