Οι Κρουσανιώτες μπήκαν νωρίς – νωρίς σε θέση οδηγού με «δράστη» τον Μαμουλάκη. Ο επιθετικός των ασπρόμαυρων με σουτ στο 6’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. 
Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 14’ έγινε το 2-0 με τον Πουλάκη. Ο νεαρός μέσος πήρε ωραία τη μπάλα από τον Μπινιχάκη και με προβολή δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ και να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη νίκη της ομάδας του. 
Στο 21’ ο Μαμουλάκης έκανε από δεξιά τη σέντρα, οι αμυντικοί του Ακρίτα δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, η μπάλα έφτασε στον Μαρκάκη από αριστερά, που με δυνατό – ξερό σουτ νίκησε τον Μπραουδάκη κάνοντας το 3-0. 
Το 4-0 ήρθε από τον Σταθόγλου στο 67’ και στο 80’ έγινε το 5-0 με τον Καρβελά. Το 86’ ο Πουλάκης πέτυχε το 6-0 με όμορφο πλασέ. 

ΠΑΟ Κρουσώνα: Γεωργίου, Κάββαλος, Ζαμπετάκης, Μπινιχάκης, Μακατουνάκης, Οικονόμου, Μαρκάκης, Μαμουλάκης, Σταθόγλου (84’ Σταυρακάκης), Πουλάκης (87’ Κουράκης), Καρβελάς (81’ Μιαούλης).

Ακρίτας: Μπραουδάκης, Κονονέγκο, Β. Θεοδωρακάτος, Μουμίν, Τσαγκαράκης (74’ Θεοδωρογλάκης), Χαλκιαδάκης, Ν. Θεοδωρακάτος (46’ Καλπάκης), Ανιτάκης, Σηφακάκης, Ορφανός (68’ Νενεδάκης), Πετράκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook