Κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν μαζικά και ειρηνικά στη διαδικασία της Κυριακής για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του κόμματας αναμένεται να απευθύνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Την Πέμπτη, μάλιστα, θα δώσει συνέντευξη Τύπου όπου αναμένεται να εξειδικεύσει τις θέσεις του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, έχει προγραμματίσει τρεις τηλεοπτικές και δύο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις με στόχο να απευθυνθεί κυρίως στους ψηφοφόρους και να τους πείσει για τη σημασία συμμετοχής τους στην διαδικασία της Κυριακής.

Η Ιπποκράτους και το επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου έχουν αναλάβει να κινητοποιήσουν όλες τις δυνάμεις τους σε όλη τη χώρα και θα στήσουν τουλάχιστον 1.000 κάλπες ανά την Ελλάδα.

Ο κ.Βενιζέλος έχει δηλώσει ότι η συμμετοχή στη διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής είναι μία «πρόβα» για τις εθνικές εκλογές.

Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», οι άμεσες προτεραιότητες του μετά την εκλογή του είναι η αποχώρησή του από την κυβέρνηση και αμέσως μετά η σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του Εθνικού Συμβουλίου.

Θα συγκροτήσει δύο κεντρικές εκλογικές επιτροπές, μία διευρυμένη στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα κορυφαία στελέχη και μία επταμελή, η οποία θα απαρτίζεται εκτός του κ.Βενιζέλου από τους Κ.Σκανδαλίδη, Π.Ευθυμίου, Δ.Ρέππα, Ά.Διαμαντοπούλου και τον νέο γενικό γραμματέα ή εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Η μικρή εκλογική επιτροπή, κατά πληροφορίες, θα λειτουργεί προσωρινά ως ενδιάμεσο όργανο στο Πολιτικό και Εθνικό Συμβούλιο και θα χαράζει τη στρατηγική του κόμματος στην πορεία προς τις κάλπες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook