Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Παγκρήτια Ημερίδα Διατροφής, με θέμα την “Παιδική Διατροφή”, από τους Πτυχιούχους Διαιτολόγους-Διατροφολόγους Κρήτης, στο κρητικό παραδοσιακό χωριό Αρόλιθος.

Η εκδήλωση κατάφερε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες, τόσο τους επαγγελματίες υγείας, όσο και όλο τον υπόλοιπο κόσμο που συμμετείχε.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών \”αψηφώντας τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, οι συμπολίτες μας επέλεξαν την εκδήλωση αυτή πρώτα από όλα για να ενημερωθούν σωστά για θέματα Διατροφής από καταρτισμένους επαγγελματίες υγείας, αλλά και για να συνδυάσουν την ενημέρωσή τους αυτή, με πολλές διαδραστικές δραστηριότητες που παρέχονταν σε όσα παιδιά ήταν εκεί. Οι μικροί μαθητές με την μεγάλη συμμετοχή τους, μας έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πόσο ανάγκη έχουν το εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν ενεργά για την διευκόλυνση της διεξαγωγής της ημερίδας αυτής, καθώς επίσης τους χορηγούς μας: την εταιρεία “Serinth”, τo διαγνωστικό κέντρο “Ασκληπιός” και την Γενική Κλινική Χανίων Γαβριλάκη ΑΕ “ΙΑΣΙΣ”. Επίσης, τους υποστηρικτές μας: Fresh Snack, Καφές Αθανασάκη, Μύλοι Κρήτης, τυπογραφείο Καρπαθιωτάκης, και ProLight.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας και η δύναμη που ευχόμαστε να μας ωθήσει και σε επόμενες ανάλογες εκδηλώσεις. Αισιοδοξούμε λοιπόν να υπάρξει και συνέχεια, με την καθιέρωση της Παγκρήτιας Ημερίδας Διατροφής σε ετήσιο θεσμό.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook