Άλλη μία μεγάλη εμπειρία αναμένεται να ζήσει η Άννα Ντουντουνάκη, η οποία το σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου θα συμμετάσχει σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, η 17χρονη αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα πάρει μέρος στη διοργάνωση \”Amsterdam Swim Cup\”, κολυμπώντας στα αγωνίσματα των 50 και 100 μέτρων πεταλούδα.

Πρόκειται για αγώνες που είναι \”ανοικτής κατηγορίας\” ανδρών και γυναικών, με τη  Ντουντουνάκη να έχει την ευκαιρία να ανταγωνιστεί αθλήτριες πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα αγωνίσματα που θα συμμετάσχει, θα ανταγωνιστεί περισσότερες από 80 αντιπάλους της, επιδιώκοντας σε χρόνους που θα της δώσουν το δικαίωμα να πλησιάσει ποσοστιαία το πανευρωπαϊκό όριο.
Υπενθυμίζεται ότι η Ντουντουνάκη έχει ξεκινήσει τη φετινή σαιζόν με εντυπωσιακό τρόπο, σαρώνοντας τα χρυσά μετάλλια τόσο στο πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα όσο και στο ΟΠΕΝ, κατά συνέπεια είναι σε πολύ καλή φόρμα για να ξεχωρίσει ακόμα και σε ένα μίτινγκ τόσο υψηλού επιπέδου όπως αυτό που θα πάρει μέρος στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.
Η αναχώρηση της Ντουντουνάκη από τα Χανιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (14/3) ενώ η επιστροφή της θα σημάνει την ερχόμενη Δευτέρα (19/3).

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook