Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του υπέστη στην Κομοτηνή ο Πλατανιάς από τον Πανθρακικό με 1-0, πληρώνοντας το νωθρό του ξεκίνημα στην αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Football League.

Το ξεκίνημα ήταν το χειρότερο δυνατο για τον Πλατανιά που δέχθηκε μόλις στο 3\’ το 1-0 από τον Λιαπάκη, ενώ γενικότερα έδειχνε να μην πατάει καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Τίμος Καβακάς δεν ήταν ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και γι\’ αυτό το λόγο προχώρησε στην αντικατάσταση του Τζανή από τον Δημήτρη, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την \”ερυθρόλευκη\” φανέλα.

O Γκονζάλες έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 15\’ για να ισοφαρίσει, με τη χανιώτικη ομάδα να δείχνει σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά και οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες.

Για την ακρίβεια δεν υπήρχαν φάσεις μέχρι το 74\’, σημείο στο οποίο οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση τρεις καλές στιγμές μέσα σε ένα λεπτό.

Στο 83\’ χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά για να \”σώσει\” το βαθμό της ισοπαλίας αλλά ο Κουρτεσιώτης τη… σπατάλησε και μοιραία ήρθε η ήττα.

Παρά την ήττα η χανιώτικη ομάδα παραμένει στην κορυφή, αλλά πλέον έχει \”συγκάτοικο\” τη Βέροια και τον Πανθρακικό.

Το φιλμ του αγώνα


3\’ ΓΚΟΛ: Σουτ του Κοντογουλίδη στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Λιαπάκης με πλασέ σε κενή εστία ανοίγει το σκορ (1-0).

15\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά από κάθετη μπαλιά του Μαραγκουδάκη στον Γκονζάλες, που μόνος απέναντι από τον Κουτσόπουλο προσπάθησε να τον περάσει και πλάσαρε, με τον Κουτσόπουλο να αποκρούει και τη σέντρα του Γκονζάλες στη συνέχεια να περνάει ανεκμετάλλευτη από τον Πάγκαλο.
19\’ Κεφαλιά του Μαραγκουδάκη προς τον Ναζλίδη αλλά ο Λιαπάκης απομακρύνει σωτήρια.
23\’ Σέντρα του Κοντογουλίδη σουτ του Μίνγκα στην αγκαλιά του Λαζαρίδη.
31\’ Κεφαλιά του Κοντογουλίδη μπλοκάρει ο Λαζαρίδης.
45\’+2\’ Σουτ του Κοντογουλίδη άουτ.
74\’ Σουτ του Μιρτσέτα κοντράρει στον Βαγγελόπουλο, με τη φάση να συνεχίζεται και την μπάλα να φτάνει στον Μιρτσέτα, που σούταρε και η μπάλα από το σώμα του πεσμένου Μακρυδημήτρη κατέληξε κόρνερ.
75\’ Κόρνερ του Κουρτεσιώτη κεφαλιά του Μαραγουδάκη μπλοκάρει ο Κουτσόπουλος.
83\’ Μπαλιά του Ναζλίδη στον Κουρτεσιώτη που σουτάρει με τον Σαρακατσάνο να κόβει σωτήρια και την μπάλα να καταλήγει άουτ αφού βρήκε και στον αμυντικό του Πλατανιά.


Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης)
: Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Λιαπάκης (66\’ λ.τ. Ρεκλείτης), Πόνσε (73\’ Γωνιάδης), Μίνγκας (86\’ Χλωρός), Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης.

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζανής (17\’ Δημήτρης), Ραπτάκης (46\’ Μιρτσέτα), Δέντσας, Μαραγκός, Πάγκαλος (67\’ Χαϊκάλης), Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες, Ναζλίδης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook