Σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν καλεσμένη η Δήμητρα Ματσούκα, όπου πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Μια πορνογραφική σχέση» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις, το θέατρο και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

Η Δήμητρα Ματσούκα εξομολογήθηκε αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια: «Είναι μια εκδοχή πολύ συμπαθής, δεν είναι κάτι που θα απέκλεια στη ζωή μου αν προκύψει δεν το ξέρω.»

Στην ερώτηση αν στις ανθρώπινες σχέσεις υπάρχει ειλικρίνεια στο να εκφράσουν τα αισθήματα τους απάντησε: «Νομίζω είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας, υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξωστρεφείς κάποιοι άλλο όχι. Ο φόβος είναι εχθρός σε μια σχέση, πολλοί συχνά οι άνθρωποι φοβούνται εξαιτίας ενός πικρού παρελθόντος».
Ακόμη εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ αυθόρμητη στις δικές της σχέσεις: «Μου είναι εξαιρετικά εύκολο το να ομολογήσω τα καλά μου ή τα αρνητικά μου συναισθήματα. Είμαι πληθωρική και στον έρωτα και στην απογοήτευση.»

Τέλος η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν νοιώθει άσχημα όταν ο ρόλος της απαιτεί να εμφανιστεί ημίγυμνη: «Όχι, δεν έχω κανένα θέμα αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος σκηνοθέτης. Για μένα είναι πολύ σημαντικός ο σκηνοθέτης σε κάθε παράσταση. Θεωρώ ότι είμαι απόλυτα προστατευμένη από την αισθητική της παράστασης.»