Αστείο χαρακτήρισε το γκολ που δέχθηκε ο Πλατανιάς και οδηγήθηκε στην ήττα από τον Πανθρακικό με 1-0 ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας Τίμος Καβακάς μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Ο Μακεδόνας τεχνικός παρά την ήττα έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου παρότι δεν πήραμε τίποτα. Το σκορ μας αδικεί, ήμασταν δημιουργικοί και πληρώσαμε μία αδράνεια , δεχόμενοι ένα αστείο γκολ. Βρισκόμαστε δικαιότατα στην πρώτη θέση γιατί παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και αυτό οφείλεται και στην διοίκηση.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτοσκοπός δεν είναι η άνοδος, αυτή είναι η αλήθεια και δεν με απασχολεί. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία ως ΠΑΕ, εύχομαι στον Πανθρακικό να ανέβει γιατί το αξίζει και ας είμαστε εμείς οι δεύτεροι. Θεωρώ πως η Βέροια έχει την καλύτερη ομάδα, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και η πρώτη τριάδα βρίσκεται δίκαια εκεί που βρίσκεται».Αστείο χαρακτήρισε το γκολ που δέχθηκε ο Πλατανιάς και οδηγήθηκε στην ήττα από τον Πανθρακικό με 1-0 ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας Τίμος Καβακάς μετά το τέλος του παιχνιδιού.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook