Στον κόσμο του Πανθρακικού αφιέρωσε την νίκη επί του Πλατανιά ο Σάββας Παντελίδης στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Ο τεχνικός των Ακριτών χαρακτήρισε παλικάρια τους παίκτες του, ενώ ζήτησε και συγγνώμη από τον αμυντικό του Πλατανιά, Κουρτεσιώτη, για κάτι που του είπε πάνω στην ένταση όπως ανέφερε.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον κόσμο, που γέμισε το γήπεδο και στους ποδοσφαιριστές γιατί η νίκη ήρθε με την ψυχή των αθλητών μου. Η αλήθεια είναι πως από τη διακοπή και μετά δεν έχουμε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξέρουμε τα προβλήματα και τους δίνω συγχαρητήρια γιατί, είναι παλικάρια.

Το γρήγορο γκολ μας άγχωσε, πιεστήκαμε από τον πολύ δυνατό αντίπαλο. Θα μπορούσαμε σε κάποιες ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι, με διάθεση, πάθος , να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε ότι μπορούμε. Είχαμε πολλά προβλήματα , χάναμε το ρυθμό μας. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή Κουρτεσιώτη, γιατί πάνω στην ένταση είπα κάτι και δεν το εννοούσα».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook