Έχοντας μείνει λίγες ημέρες για την συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων για την αδειοδότηση στην ΠΑΕ ΟΦΗ έχουν ρίξει το βάρος τους τα τελευταία 24ώρα στη συλλογή των υπογραφών από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ και του τεχνικού τιμ.

Στα πλαίσια αυτά μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ είχαν την Τετάρτη μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης συνάντηση με ένα γκρούπ παικτών όπου τους παρέδωσαν τα ιδιωτικά συμφωνητικά που πρέπει να υπογράψουν έτσι ώστε να δεχτούν τον διακανονισμό που τους προτείνει η ΠΑΕ ΟΦΗ για τις οφειλές που υπάρχουν προς το μέρος τους μέχρι τις 31/12 του 2011.

Οι παίκτες παρέλαβαν τα έγγραφα τα οποία θα τα δώσουν στους δικηγόρους τους και θα πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες να απαντήσουν αν δέχονται τον δικανονισμό των οφειλών τους με τον τρόπο που τους προτείνει η ΠΑΕ με διασφάλιση των χρημάτων τους μέσα από τα χρήματα που προβλέπεται να πάρει η κρητική ομάδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Την Πέμπτη θα ακολουθήσει συνάντηση με άλλα δύο γκρούπ παικτών και οι υπογραφές των ποδοσφαιριστών στα ιδιωτικά συμφωνητικά που τους προτείνει η ΠΑΕ θα πρέπει να έχουν δοθεί μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.

Προληπτικά εκτός ο Πίτσος

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη ο Μηνάς Πίτσος ακολουθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε στο γόνατο αλλά σύμφωνα και με το ιατρικό τιμ της ομάδας δεν προκαλούν ανησυχία για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί και πέρα ο Βαγγέλης Μάντζιος πλέον έχει επιστρέψει 100% στο κανονικό πρόγραμμα και δείχνει ότι είναι έτοιμος να παίξει στο ματς με τον Άρη έστω και για ένα ημίχρονο.

Νέα προπόνηση για τους παίκτες του ΟΦΗ θα γίνει την Πέμπτη στις 4.30 το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook