Στην αναζήτηση των παικτών που θα καλύψουν τα δεδομένα κενά των Σαρρή και Δάρλα στην άμυνα έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του ο Νίκος Καραγεωργίου εν΄όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Εργοτέλη το Σάββατο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Σαρρής είναι τιμωρημένος και υπο φυσιολογικές συνθήκες το κενό του θα το κάλυπται στο κέντρο της άμυνας ο Σασιασβίλι αλλά από την στιγμή που όπως όλα δείχνουν δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση λόγω του τραβήγματος που έχει στη γάμπα και ο Δάρλας , ο Γεωργιανός αμυντικός θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και όλα δείχνουν ότι ο Γιοβάνοβιτς που δεν τυχάνει και τις πλήρου εμπιστοσύνης του Καραγεωργίου θα κληθεί να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας ελλείψει και άλλων αξιόπιστων λύσεων.

Ανοικτό παραμένει και το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας με τους Γιαλούση και Τζανακάκη να έχουν τις ίδιες πιθανότητες βάση των όσων έχει δοκιμάσει μέχρι τώρα στις προπονήσεις της εβδομάδας ο Ν. Καραγεωργίου.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο τερματοφύλακας Δερμιτζάκης που έχει ενοχλήσεις στους ώμους.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με την Κέρκυρα θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση που θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο Παγκρήτιο Στάδιο.