Τείνει να του γίνει συνήθεια καθώς ο Εργοτέλης, αν και ξέρει να κατατροπώνει τους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, στην ΑΕΚ έχει βρει το μάστορα του και δεν μπορεί να τη νικήσει με τίποτα. 
Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά, σήμερα στο Παγκρήτιο όπου ο Δικέφαλος αν και παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, εν τέλει κατάφερε να φύγει με το διπλό (2-3) ελαχιστοποιώντας τις ελπίδες των Κρητικών για έξοδο στην Ευρώπη. 
Ο Νίκος Καραγεωργίου χρησιμοποιώντας το σύνηθες «4-3-3», είχε κάτω από τα δοκάρια τον Δασκαλάκη, δεξιά στην άμυνα τον Μανόλη Ρουμπάκη, αριστερά το Βίσιο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σασιασβίλι – Χίμπλινγκερ. Αμυντικοί μέσοι είναι οι Τζούνιορ – Ολίσε με τον Ορφανό λίγο πιο μπροστά τους, ενώ την τριάδα της επίθεσης αποτελούν οι Μπούντιμιρ στην κορυφή, Βερμπακόφσκις στα δεξιά και Ρομάνο στα αριστερά. 
Στην αντίπερα όχθη ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα, ο Γεωργίας πήγε στο δεξιά άκρο της άμυνας, ο Καράμπελας αριστερά και οι Νασούτι – Μανωλάς στα στόπερ. Ο Καφές με τον Ματέο είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι και ο Γκερέιρο βρίσκεται μπροστά τους έχοντας ελεύθερο ρόλο. Αριστερά στην επίθεση είναι ο Λαγός, δεξιά ο Μπέρνς και στην κορυφή ο Μπλάνκο. 
ΤΟ ΜΑΤΣ

Μόλις στο 6’ ο Γκερέιρο έδωσε στον Μπλάνκο, αυτός από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Δασκαλάκη ο οποίος βγήκε και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 13’ ο Ματέος σούταρε έξω από την περιοχή, ο Δασκαλάκης δεν έδιωξε σωστά, ο Μπλάνκο παραλίγο να σκοράρει, όμως το πλασέ του έφυγε άουτ. Με την συμπλήρωση 36 λεπτών η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα. O Γκερέιρο με παράλληλη σέντρα βρήκε το κεφάλι του Μάτεος, η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Μπλάνκο ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ για την ΑΕΚ, από τον Μπερνς στο 49’ και τα πράγματα έδειχναν να διευκολύνονται για την «Ενωση», που είχε απειλήσει και με τον Γκερέιρο στο 46’ Ο Καραγεωργίου τόνωσε την επιθετικότητα με Λεάλ και Φραγκουλάκη (αντί Βερπακόφσκις και Ορφανού) και τα πάντα άλλαξαν στο 58’ με το πέναλτι και την αποβολή του Μανωλά με 2η κίτρινη κάρτα (για χέρι).
Ο Λεάλ μείωσε σε 1-2 με την εκτέλεση στο 60’, η ΑΕΚ γύρισε πίσω, ο Ματέος έγινε στόπερ, ο Ντιόπ μπήκε στα χαφ και η «Ενωση» έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν ουσιαστικά να απειλήσουν ποτέ (εξαίρεση η φάση του Ρομάνο στο 82’).
Αντίθετα η ΑΕΚ αμύνθηκε αποτελεσματικά, έπαιξε με την ωριμότητα της μεγάλης ομάδας και έφτασε και σε 3ο γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γεωργέα. Η νέα μείωση του σκορ από τον Φραγκουλάκη στο 8ο’ λεπτό του επιπλέον χρόνου ήταν η τελευταία φάση του αγώνα, που ολοκληρώθηκε σε ένταση καθώς αποβλήθηκαν οι Νίκος Καραγεωργίου και Βασίλης Δημητριάδης μετά από επεισόδιο που είχαν στο 89’.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Βίσιο (79\’ Γιαλούσης), Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Τζούνιορ, Ολίσε, Ορφανός (53\’ Φραγκουλάκης), Βερπακόφσκις (53\’ Λεάλ), Ρομάνο, Μπούντιμιρ.
ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Νασούτι, Μανωλάς, Καφές, Ματέος, Μπερνς (86’ Μίτσελ), Λαγός, Γκερέιρο (66\’ Ντιόπ), Μπλάνκο (74\’ Μπάχα). 


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook