Πέντε αθλητές και δώδεκα αθλήτριες αποτελούν για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων την αποστολή της ομάδας τεχνικής κολύμβησης η οποία αναχωρεί την Πέμπτη (15/3) το βράδυ προκειμένου να συμμετάσχει στο πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος.

Οι αγώνες, που θεωρούνται ως οι πρώτοι σημαντικοί για την τρέχουσα περίοδο, είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου στο κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Στόχος για την ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη, η οποία θα πραγματοποιήσει προπόνηση την Παρασκευή (16/3), μία ημέρα δηλαδή πριν ξεκινήσει η διοργάνωση έτσι ώστε να εξοικειωθεί με την 50άρα πισίνα, είναι οι καλύτερες δυνατές εμφανίσεις και ει δυνατόν να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια.
Αναλυτικά, η αποστολή του Ν.Ο.Χ. είναι η εξής: Τσουρουνάκης, Βασιλαντωνάκης, Βογιατζάκης, Λούτας, Σαλεβουράκης, Παπασταματάκη, Καλαμαρίδη, Μαντά, Παπαγεωργίου, Πατεράκη Νίκη, Ψαρουδάκη, Ηλιάκη, Καλογεροπούλου Κωνσταντίνα, Βερυκάκη, Σπυριδάκη, Δημητριάδη, Πατεράκη Αντωνία.
Συνοδός της αποστολής είναι η έφορος του τμήματος τεχνικής κολύμβησης Άννα Μαρία Ψαρουδάκη-Ζουμαδάκη.

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook