Ο πρώην βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης κατέθεσε αίτηση υποψηφιότητος με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Μετά την κατάθεση έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Οι επικείμενες εκλογές είναι ίσως οι πιο κρίσιμες της μεταπολιτευτικής περιόδου. Θα κριθεί στις εκλογές αυτές το πώς θα καταφέρει η πατρίδα μας να βγει από την κρίση. Μαγικές λύσεις και συνταγές δεν υπάρχουν.

Η απάθεια ή η τυφλή διαμαρτυρία δεν αποτελούν πρόταση, ούτε διευκολύνουν την έξοδό μας από το τέλμα. Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση, και την κυβέρνηση αυτή μπορεί να τη δώσει μόνο η Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΔ που με συνέπεια εδώ και δυόμιση χρόνια διατυπώνει την εναλλακτική πρότασή της, η Νέα Δημοκρατία που με υπευθυνότητα στήριξε την πατρίδα μας στις πιο δύσκολες ώρες της.

Έχοντας συμμετάσχει με σταθερότητα σε κάθε στιγμή του ως τώρα αγώνα μας, κατέθεσα αίτηση υποψηφιότητας για τις εκλογές, όπως η θεσμοθετημένη διαδικασία της παράταξής μας προβλέπει.

Από τους συμπολίτες μου ζητώ να μου δώσουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσω το νομό μας στην επόμενη Βουλή, δεσμευόμενος ότι θα το πράξω τηρώντας απαρέκκλιτα τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πολιτεύθηκα ως σήμερα, διατηρώντας το δικαίωμα και τη δυνατότητα να συναντώ και να κοιτάζω πάντα τους συμπολίτες μου κατά πρόσωπο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook