Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ την Πέμπτη το μεσημέρι οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής στην Super League.

Οι δύο κρητικές ομάδες αγωνίζονται το Σάββατο την ίδια ώρα στις 5.15 μ.μ με τον Εργοτέλη να υποδέχεται την Κέρκυρα και τον ΟΦΗ να φιλοξενείται στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη.

Διαιτητής του αγώνα του Εργοτέλη με την Κέρκυρα θα είναι ο Γ. Δασκαλόπουλος από τον Κορινθία ενώ στο ματς του Άρη με τον ΟΦΗ θα σφυρίξει ο Δ. Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία.

Όσο για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Κάκκος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στην 25η αγωνιστικής στην Super League :

Σάββατο 17/3

5.15 μ.μ

Εργοτέλης – Κέρκυρα : Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής), Σταθόπουλος (Ηλείας), 4ος : Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Άρης – ΟΦΗ : Δημ. Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Γκάγκας (Λάρισας), Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος : Ρούσσος Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

19:30

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ : Θάνος (Γρεβενών), Δημ. Τάτσης (Ηπείρου), Γ. Γεωργιάδης (Κοζάνης), 4ος διαιτητής: Μ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κυριακή 18/3

15.00

Πανιώνιος-Δόξα Δράμας : Πρ. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Μιχ. Καρσιώτης (Κορινθίας), Ν. Γεωργαράκος (Αθηνών), 4ος διαιτητής: Βαγγέλης Κιοτζένης (Καβάλας)

Skoda Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα : Μιχ. Κουκουλάκης (Ηρακλείου), Δημ. Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Δ. Ευθυμιάδης (Πιερίας), 4ος διαιτητής: Γ. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Λεβαδειακός-Ατρόμητος : Αλ. Αρετόπουλος (Τρικάλων), Σπ. Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Ιορ. Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος διαιτητής: Γ. Ντίτσιος (Πρέβεζας)

17:15

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Θ. Γιάχος (Χίου), Χρ. Ακρίβος (Αθηνών), Π. Τρύφων (Δράμας), 4ος διαιτητής: Αρ. Κουτσιαύτης (Άρτας)

19:30

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός : Τάσος Κάκος (Κέρκυρας) , Λεωνίδας Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), 4ος διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραία)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook