Ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παικτών του, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Πλατανιά Τίμος Καβακάς μετά το 1-1 με τον Βύζαντα στο Μάλεμε.

Ο Καβακάς, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη παρουσία των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας ωστόσο ότι «… στο ποδόσφαιρο δεν συμβαίνει πάντα να κερδίζει ο καλύτερος. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι και το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί»

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο Μουράτ Σεροπιάν δήλωσε ευχαριστημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα ευελπιστώντας ότι αν οι συγκυρίες ευνοήσουν τότε μπορεί ο Βύζαντας να βρεθεί στην πρώτη τριάδα. Χαρακτήρισε την ομάδα του σαν την ισχυρότερη της κατηγορίας στα εκτός έδρας παιχνίδια ενώ «έριξε τα βέλη του» για την φιλοξενία του Πλατανιά λέγοντας ότι με την νοοτροπία που έχουν οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να ονειρεύονται άνοδο στην Football League. Η αιτία για τις δηλώσεις αυτές στάθηκε ένα επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα όπου ο Μαζιώτης (πρώην παίκτης του Βύζαντα έως και πριν από δυο μήνες) σύμφωνα με τον κ.Σεροπιάν, χτύπησε τον Αντρέα Γεωργακόπουλο κάτι που δημιούργησε ένταση και μεταξύ κάποιων φιλάθλων.

Απαντώντας πάντως στις δηλώσεις του Σεροπιάν, ο προπονητής του Πλατανιά υπενθύμισε ότι η κορυφαία ομάδα σε συγκομιδή βαθμών από την 6η αγωνιστική, τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας είναι ο Πλατανιάς και γι’ αυτό βρίσκεται στην κορυφή ενώ αναρωτήθηκε γιατί μια υγιής ομάδα σαν τον Πλατανιά δεν πρέπει να έχει στόχο και όνειρα για την άνοδο, όταν -παρά τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να κάνει οργανωτικά- έχει αποδείξει ότι και στη μεγαλύτερη κατηγορία θα έχει περισσότερη τύχη από ομάδες (προφανώς …σαν τον Βύζαντα…) που δεν ξέρουν, ουσιαστικά αν θα εξακολουθήσουν να υφίστανται και τον επόμενο μήνα.