Σ’ ένα κάκιστο παιχνίδι από θέμα ποιότητας, οι Ασίτες νίκησαν με 2-1 τον Ηρόδοτο παίρνοντας «βαθιά» βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 60’ με πέναλτι που κέρδισε ο Περογαμβράκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Σταυρακάκης. Η απάντηση ήρθε με τον ίδιο τρόπο για τους φιλοξενούμενους. 
Ο Λεκάκης ανέτρεψε τον Κοζυράκη, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασίλης Παπαδάκης ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ζαχαριουδάκη κάνοντας το τελικό 1-1. 
Το 2-1 έγινε με τον Κώστα Οικονομάκη στις καθυστερήσεις. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην περιοχή των φιλοξενούμενων, η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι, στην επαναφορά με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. 

Ασίτες: Ζαχαριουδάκης, Γ. Ρουμπάκης, Αποστολάκης, Λεκάκης, Δεληστεφανής, Μ. Ρουμπάκης, Τσερεβελάκης (91’ Ιατράκης), Οικονομάκης, Μανιαδάκης, Σταυρακάκης, Περογαμβράκης.

Ηρόδοτος: Κάργατζης, Κοζυράκης, Κοντοζής, Δροσάκης, Μαγάκης (90’ Ατσαλής), Μπαλάφας, Φωτόπουλος (84’ Κλαδάς), Καραφωτιάς, Μωραΐτης, Παπαδάκης, Ανδρεαδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook