Τουλάχιστον πέντε νέα πρόσωπα αναμένεται να έχει η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νίκος Αναστόπουλος στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» .

Από την μια οι απουσίες του τιμωρημένου Ταυλαρίδη και του τραυματία Βεζυρίδη και από την άλλη οι επιστροφές των Παπουλή και Μάντζιου φέρνουν αναγκαστικές και μη αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Παπουλής με τον Μάντζιο αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα όπου θα βρίσκονται και οι Σαχσανίδης, Σόουζα και Βάντο ενώ θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μποντόρ αντί του Βερόν που δεν βρίσκεται σε φόρμα στα τελευταία παιχνίδια.
Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Άρη θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα κάνουν την Παρασκευή στις 5.30 το απόγευμα οι παίκτες του Ν. Αναστόπουλου στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους παίκτες

Στο μεταξύ συνεχίστηκαν και σήμερα οι συζητήσεις με τους παίκτες προκειμένου να παραλάβουν τα ιδιωτικά συμφωνητικά που τους προετείνει η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ για τις οφειλές που υπάρχουν προς το μέρος τους μέχρι τις 31/12 του 2011 .

Η διαδικασία αυτή αναμένεται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί την Παρασκευή έτσι ώστε όλοι οι παίκτες να έχουν παραλάβει όλα τα σχετικά έγγραφα ώστε να τα παραδόσουν μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ για να τα βάλουν στον φάκελο αδειοδότησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook