Φορτηγά μεταφορικής εταιρείας έφτασαν στην Ιπποκράτους και άρχισαν να φορτώσουν δεκάδες κούτες από τον έκτο όροφο του κτιρίου που στεγάζεται το γραφείο του προέδρου του κόμματος.

Προφανώς ήταν τα προσωπικά αντικείμενα του κ. Παπανδρέου που ήδη ενόψει της αλλαγής σκυτάλης την ερχόμενη Κυριακή έδωσε εντολή να μαζέψουν τα πράγματα του.

\"\"

Η απάντηση του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου:

«Ψευδείς και ανεύθυνες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω αναρτήσεων σε blogs, σχετικά με το περιεχόμενο των κιβωτίων μεταφοράς του προσωπικού αρχείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν στερούνται απλά ίχνους αληθείας αλλά επιχειρούν να τραυματίσουν το κύρος και την αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ και του συνόλου του στελεχιακού του δυναμικού» αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

«Το ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και τα στελέχη του, σε κάθε περίπτωση, έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν και το ήθος και τη βούληση να εγγυώνται την αξιοπιστία του συνόλου των πολιτικών και διοικητικών του λειτουργιών» καταλήγει η δήλωση του κ. Σπυρόπουλου.

 
Αυριανή

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook