Σε περιπετειώδη καταδίωξη κατέληξε ένας τυχαίος έλεγχος που επιχείρησαν να κάνουν οι αστυνομικοί σε ένα ύποπτο αυτοκίνητο με πέντε επιβάτες στην Ιτέα. Από τους πέντε συνελήφθη μόνο ο 33χρονος Αλβανός οδηγός, αλλά στο ΙΧ βρέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία –ακόμη και φιάλες με κρασί, τσίπουρο και… μαστίχα- των οποίων η προέλευση ερευνάται!

Ο αλλοδαπός οδηγός δεν πρόλαβε να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι, όπως οι υπόλοιποι συμπατριώτες του που αναζητούνται. Το αυτοκίνητο που ανήκει στην σύζυγό του και κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων, ήταν φορτωμένο με κάθε λογής αντικείμενα των οποίων οι αστυνομικοί αναζητούν τους ιδιοκτήτες!

Εκτός από τα μπουκάλια με τα οινοπνευματώδη ποτά, στο πορτ μπαγκάζ υπήρχαν ακόμη πέντε τηλεοράσεις με τρία τηλεχειριστήρια, τέσσερα DVD με δύο τηλεχειριστήρια, μια φορητή παιχνιδομηχανή, μια φωτογραφική μηχανή, δύο συστήματα GPS, δύο φακοί, ένα ρολόι τοίχου, ένα ηλεκτρικό δράπανοκατσάβιδο και ένα τρυπάνι με τις θήκες τους, δύο ζευγάρια γάντια και μάλλινοι σκούφοι. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας που τον παρέπεμψε να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook