Διήμερες εκδηλώσεις για την επέτειο του θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο στα Χανιά, στις οποίες συνδιοργανωτής φορέας είναι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων μαζί με τον Δήμο Χανίων και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ».

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17-3-2012 και ώρα 19.30, στην αίθουσα «Σταύρος Σ. Νιάρχος» του Μεγάρου Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης, στη Χαλέπα, θα γίνουν οι απονομές των βραβείων του Γ΄ Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δοκιμίου για τον Ελευθέριο Βενιζέλο, που οργανώνει κάθε χρόνο το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Την Κυριακή, 18-3-2012 και ώρα 11.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στους Τάφους των Βενιζέλων, στον Προφήτη Ηλία Χανίων, το ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου. Ομιλητής θα είναι ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιάννης Δεκαβάλλας και χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι διοργανωτές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook