Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πλατανιάς απευθύνει κάλεσμα στους Χανιώτες φιλάθλους για να να ενισχύσουν την προσπάθειά της στο παιχνίδι της Κυριακής (18/3, 15.00) με την Καλλιθέα, τονίζοντας ότι αναγνωρίζει την μέχρι τώρα στήριξή τους.

Παράλληλα η χανιώτικη ομάδα ευχαριστεί τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων για την παραχώρηση του γηπέδου του, για τις δύο προπονήσεις που έγιναν στην Κομοτηνή πριν τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με την Καλλιθέα, απευθύνει κάλεσμα στους Χανιώτες φιλάθλους, να έρθουν αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου στο γήπεδο του Μάλεμε, προκειμένου να ενισχύσουν με τη φωνή και την παρουσία τους, την προσπάθεια της ομάδας μας να επιστρέψει στις νίκες. Ούτως ή άλλως, η βοήθειά τους μέχρι στιγμής είναι σπουδαία, γεγονός που αναγνωρίζουμε και αυτό που θα θέλαμε να σημειώσουμε, είναι ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να τους αποζημιώσουμε από αγωνιστικής πλευράς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ. 
Ακόμα, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ και σε ό,τι αφορά το προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το σωματείο του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Αλεξίου για τις διευκολύνσεις που παρείχε στην ομάδα μας, με την παραχώρηση του γηπέδου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για δύο προπονήσεις."Λευτέρης Αντωνακάκης