Την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα θα διεξαχθεί τελικά το πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του Ολυμπιακού από την συνέχεια του Europa League και ύστερα και από το αίτημα του Παναθηναϊκού την Παρασκευή το πρωί , το μεσημέρι η επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί από την αρχή το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ να γίνει στις 21 Μαρτίου.

Για το αν έχει ερωτηθεί η ΠΑΕ ΟΦΗ για την δεύτερη αυτή αλλαγή μέσα σε δύο ημέρες ούτε λόγος να γίνεται αφού στην κρητική ομάδα ενημερώθηκαν μέσω της ανακοίνωσης στο επίσημο σαϊτ της ΕΠΟ.

Όσο για τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο που είχε οριστεί να γίνει στις 7 το απόγευμα στις 21 Μαρτίου η ώρα διεξαγωγής του άλλαξε και θα γίνει στις 4.30 μ.μ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον ορισμό του Ολυμπιακός – ΟΦΗ :

«Mε απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, ο αγώνας Ολυμπιακός-ΟΦΗ ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 21-3-2012 και ώρα 19:00 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Επίσης, ο αγώνας Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21-3-2012 και ώρα 16:30 (αντί 19:00) στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook