Με μια προπόνηση που έκαναν την Παρασκευή το μεσημέρι οι παίκτες του Εργοτέλη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο παιχνίδι τελικό με την Κέρκυρα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στην κρητική ομάδα η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά τις ψυχολογικές ντόπες από τον κόσμο και τους διοικούντες την ΠΑΕ στις προπονήσεις της εβδομάδας και στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» επικρατεί αισιοδοξία ότι θα έρθει η νίκη κόντρα στους «Φαίακες» που θα δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα στον Εργοτέλη, πέντε στροφές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

Τα προβλήματα για τον Νίκο Καραγεωργίου για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα είναι δύο καθώς δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Σαρρή και τον τραυματία Δάρλα.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου που είναι οι : Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Σίλβα Ζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Ολίσε, Χαλκιαδάκης, Καρέλης, Χαντί, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Ευαγγέλου, Μπούντιμιρ, Λεάλ και Ρέντζας.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Χρυσοφάκης, Ρομάνο, Δερμιτζάκης, ο στρατευμένος Αθανασίου και οι Κανδηλάκης και Μπουχαλάκης.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Αναφορικά με τις σκέψεις του Νίκου Καραγεωργίου για την αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Καβαλιώτης τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 κάτι που δεν το συνηθίζει αλλά ίσως το επιβάλλει η κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίρσον , στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Γιαλούσης, αριστερά ο Τζανακάκης και στα στόπερ οι Χίμπλιγκερ και Σασιασβίλι. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Τζούνιορ και Ολίσε έχοντας στα δεξιά τους τον Φραγκουλάκη , στα αριστερά τους τον Κουτσιανικούλη ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξουν οι Μπούντιμιρ και Λεάλ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook