Σειρά της εφηβικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι να πάρει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη αυτό το σαββατοκύριακο (17, 18/3) για την α' φάση η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Χανίων. 

Το συγκρότημα του Γιάννη Ζαγουράκη θα αναμετρηθεί κατά σειρά με τον ΟΦΗ, τον Ν.Ο. Αγίου Νικολάου και τον Ν.Ο. Ρεθύμνου, στοχεύοντας στην κατάληψη της 1ης θέσης, με τον Χανιώτη τεχνικό να δηλώνει ότι οι παίκτες του μπορούν να τα καταφέρουν εύκολα. "Ο στόχος είναι να περάσουμε πρώτοι από αυτό τον όμιλο και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε εύκολα. Θα επιδιώξω να χρησιμοποιήσω μικρότερους σε ηλικία παίκτες έτσι ώστε να πάρουν συμμετοχή σε επίσημες διοργανώσεις. Η κατάστασή μας δεν είναι όπως θα ήθελα, όμως γι' αυτή τη φάση θα έλεγα ότι είμαστε αρκετά έτοιμοι. Στόχος πάντως είναι να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τη β' φάση", σημειώνει χαρακτηριστικά. 

Αναλυτικά, οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή του Ν.Ο.Χ., είναι οι εξής: Μαρνελάκης, Χατζηδημητρίου, Μαζοκοπάκης, Σαρτζετάκης, Ηλιάκης, Βίσμπας, Σολογάνης, Παπασηφάκης, Σκουμπάκης, Μπιτσάκης, Σηφοστρατουδάκης, Μυγιάκης, Δασκαλάκης, Χατζηδάκης και Κοκονάς.

Το πρόγραμμα: 
1η αγωνιστική - Σάββατο 17/3
18.00: ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων
19.00: Ν.Ο. Αγ. Νικολάου-Ν.Ο. Ρεθύμνου


2η αγωνιστική - Κυριακή 18/3
11.00: ΟΦΗ-Ν.Ο. Ρεθύμνου  
12.00: Ν.Ο. Αγ. Νικολάου-Ν.Ο. Χανίων


3η αγωνιστική - Κυριακή 18/3
18.00: Ν.Ο. Αγ. Νικολάου-ΟΦΗ   
19.00: Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνουnox.gr