\”Στο πρόγραμμα είναι και οι ήττες\” δηλώνει ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Στέλιος Μαραγκός αναφορικά με τις ήττες από Παναχαϊκή και Πανθρακικό.
Ο 23χρονος αμυντικός μέσος της χανιώτικης ομάδας δήλωσε αναλυτικά στο mikriliga.com τα εξής:
«Αυτές οι δυο ήττες φέρνουν μια μικρή απογοήτευση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας επηρεάζουν αρνητικά. Συνεχίζουμε κανονικά χωρίς κανένα επιπλέον άγχος, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. 
Με την Παναχαϊκή και τον Πανθρακικό ήταν δυο παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε, και οι ήττες όμως είναι στο πρόγραμμα, μέρος του παιχνιδιού. Φιλοδοξούμε να αντιδράσουμε θετικά και να κερδίσουμε στην έδρα μας την Καλλιθέα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πλατανιάς το καλοκαίρι «χτίστηκε» με στόχο τη σωτηρία! Προς το παρόν φαβορί για την απευθείας άνοδο δείχνουν η Βέροια και ο Πανθρακικός, ενώ δικός μας στόχος είναι η παρουσία στην εξάδα και η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου, αφού έχουμε κάνει καλή πορεία. 
Βεβαίως, όποιος παίζει καλά στο γήπεδο τα καταφέρνει. Εκεί είναι το κριτήριο της επιτυχίας και ο «καθρέφτης» για κάθε ομάδα, τα φαβορί και οι φανέλες είναι σε θεωρητικό επίπεδο», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Κανένα παιχνίδι σε αυτή την κατηγορία δε μπορεί να θεωρηθεί εύκολο. Ο Πλατανιάς κάθε φορά παίζει για τη νίκη, με κάθε αντίπαλο. Όσο για μένα, θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Βεβαίως, σε προσωπικό επίπεδο με ενδιαφέρει να επιστρέψω στη Σούπερ Λίγκα».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook