Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο ΟΦΗ μετά τις δύο μαζεμένες εντός έδρας ήττες από Ολυμπιακό και Πανιώνιο που έριξαν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας την ομάδα αντιμετωπίζοντας το Σάββατο τον Άρη (5.15 μ.μ – Novasports 2) στο «Κλ. Βικελίδης» για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

O ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για αυτό το παιχνίδι την Παρασκευή το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με τον Νίκο Αναστόπουλο μετά το τέλος της προπόνησης να επιλέγει 20 παίκτες στην αποστολή για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τα προβλήματα για το παιχνίδι με τον Άρη είναι δύο για τον τεχνικό του ΟΦΗ και έχουν να κάνουν με τον Βεζυρίδη που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αριστερό δικέφαλο και τον Ταυλαρίδη που είναι τιμωρημένος.

Αυτοί οι δύο παίκτες συν τους Χαριτωνίδη, Μονιάκη και Νύκταρη έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Οι 20 παίκτες που αποτελούν την αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Άρη είναι οι : Σαχσανίδης, Ξενοδόχοφ, Ζαχαράκης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Μάντζιος, Σίσιτς, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Πίτσος, Παπουλής, Μποντόρ, Σόουζα, Μπούρμπος, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεθ, Ζόρντι Λόπες.

Πέρα από τους Βεζυρίδη και Ταυλαρίδη εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Μονιάκης, Χαριτωνίδης και Νύκταρης.

Μετά το τέλος της προπόνησης όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο εστιατόριο «Pastarella» ιδιοκτησίας του κ. Μιχάλη Μυλωνάκη που είναι γνωστός για την αγάπη που τρέφει στον ΟΦΗ και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει το τραπέζι στα μέλη της κρητικής ομάδας,

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει στις 9.20 το βράδυ από το Ηράκλειο με απευθείας πτήση για Θεσσαλονίκη.

Ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα

Σε σχέση με το ματς με τον Πανιώνιο ο Νίκος Αναστόπουλος φαίνεται ότι ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα κάποιες εκ των οποίων είναι αναγκαστικές και κάποιες άλλες που έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι θέλει να ξεκουράσει ορισμένους βασικούς ποδοσφαιριστές για να τους έχει φρέσκους στο σημαντικό ματς που ακολουθεί την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Βάντο και Μποντόρ στις θέσεις των Πίτσου και Βερόν .

Ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ κόντρα στον Άρη είναι αυτό με τον Σαχσανίδη κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Μπούρμπο, αριστερά τον Βάντο και στα στόπερ τους Σόουζα και Γεωργίου. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κάλαϊτζιτς και Μποντόρ με τον Ζόρντι Λόπεθ μαζί με τον Χόρχε Λόπεθ να διεκδικούν την θέση του οργανωτή στον άξονα. Όσο για την τριάδα της επίθεσης δεξιά θα βρίσκεται ο Σίσιτς , αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή ένας εκ των Μάντζιου η Καμπάνταη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook