Στους χειμερινούς παγκρήτιους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου θα συμμετάσχει αυτό το σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου η προαγωνιστιική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Την αποστολή αποτελούν συνολικά 33 παιδιά, με τους προπονητές του Ν.Ο.Χ., Αποστόλη Γεωργιάδη και Αντώνη Καλογεράκη, να ελπίζουν σε καλές επιδόσεις, παρότι η προετοιμασία κύλησε μετ’ εμποδίων.

«Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πώς θα παρουσιαστούν τα παιδιά. Πάμε και... βλέπουμε», σημειώνει ο ένας εκ των προπονητών, Αντ. Καλογεράκης, για να συνεχίσει: «Η προετοιμασία μας κύλησε με μεγάλα προβλήματα. Δεν έχουμε ούτε εικόνα των αντιπάλων μας ούτε μπορούμε να εκφέρουμε άποψη για το πώς θα παρουσιαστούμε. Σχετικά, είμαστε σε καλή κατάσταση πάντως και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Από την πλευρά της η έφορος κολύμβησης του Ν.Ο.Χ., Χρυσούλα Πλοκαμάκη-Μαραγκουδάκη τονίζει: «Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, τα παιδιά είναι έτοιμα να αγωνιστούν στην πρώτη επίσημη διοργάνωση του τμήματος για την τρέχουσα περίοδο. Οι προπονητές προσπάθησαν να προετοιμάσουν όσο καλύτερα γινόταν αυτά τα παιδιά, τα οποία και αποτελούν το μέλλον του τμήματος κολύμβησης. Χρειάζεται όλοι μας, τοπικές αρχές, φορείς και Ν.Ο.Χ., να υποστηρίξουμε με οποιοδήποτε τρόπο την υποδομή του Ομίλου, η οποία και θα εξασφαλίσει τις μελλοντικές επιτυχίες αλλά και θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να καλλιεργήσουν τις αθλητικές τους ανάγκες».

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής:
Βουγιουκαλάκης, Θεοχαρίδης, Καζάσης, Λεδάκης, Λελάκης, Ματζοράκης, Φουντουλάκης, Βουράκης, Καπετανάκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Χατζησωτηράκης, Δημούλιος, Κτιστάκης, Μαρινάκης, Μιχαηλίδης, Τζανακόπουλος, Βομβολάκης-Χαλκιαδάκης, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Λελεδάκη Κατερίνα, Πετράκη Χρυσή, Λελεδάκη Γεωργία, Ξανθουδάκη, Χατζηδάκη, Ζγκουρού, Πετράκη, Πλοκαμάκη, Σταυγιαννουδάκη, Δρουμπάκη, Καζάση και Κοπάση.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Αγγελίδης, Καλορμάκης, Μεντή, Παπαδοπούλου, Κλεισιάρη και Πετράκη Αντωνία.
Συνοδοί της αποστολής στον Άγιο Νικόλαο είναι οι δύο προπονητές του Χανιώτικου Ομίλου, Αποστόλης Γεωργιάδης και Αντώνης Καλογεράκης αλλά και η έφορος, Χρυσούλα Πλοκαμάκη-Μαραγκουδάκη.


nox.gr