Αν και καθυστερημένα η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ αντέδρασε στην σημερινή απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει εκ νέου για την Τετάρτη 21 Μαρτίου το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή το βράδυ ζητάει την αναβολή του αγώνα από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αυθαίρετη απόφαση της ΕΠΟ που καταστρατηγεί τους κανόνες του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ η ΠΑΕ ΟΦΗ ρίχνει τα βέλη της και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός την οποία φωτογραφίζει στην ανακοίνωση της λέγοντας ότι «η ανατροπή αυτή επιβάλλεται ουσιαστικά από μια ΠΑΕ που έχει ήδη αποκλεισθεί από το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας και ουδεμία επίπτωση για την ίδια έχει η χρόνος που έχει επιλεγεί η διεξαγωγή του αγώνα και η οποία αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων ενόψει δικών της αγωνιστικών υποχρεώσεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει :

«Στις 13-3-2012 το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ που αρχικά είχε ορισθεί να γίνει στις 21-3-12. Η ΠΑΕ-ΟΦΗ άλλαξε όλο το αγωνιστικό της πρόγραμμα και όχι μόνο (π.χ. κλείσιμο ξενοδοχείου, αεροπορικών εισιτηρίων, προπονητικό πρόγραμμα κ.λ.π.).
Όπως εύκολα μπορεί ν αντιληφθεί ο καθένας, ένας τόσο σημαντικός αγώνας όπως είναι αυτός της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας απαιτεί ανάλογη προετοιμασία των παικτών και γενικότερα της ομάδας μας.
Το γεγονός ότι σήμερα τελείως αυθαίρετα, πέρα από κάθε λογική η επιτροπή κυπέλλου της ΕΠΟ έρχεται να ανατρέψει την απόφαση του Δ.Σ. της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και να ορίσει ξανά το παιχνίδι στην ίδια ημερομηνία (21-3-12) αποτελεί μια άνευ προηγουμένου καταστρατήγηση των ποδοσφαιρικών κανόνων. Ειδικά μάλιστα όταν η ανατροπή αυτή «επιβάλλεται ουσιαστικά από μια ΠΑΕ που έχει ήδη αποκλεισθεί από το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας και ουδεμία επίπτωση για την ίδια έχει η χρόνος που έχει επιλεγεί η διεξαγωγή του αγώνα και η οποία αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων ενόψει δικών της αγωνιστικών υποχρεώσεων».
Για το λόγο αυτό ζητάμε άμεσα την ανάκληση του ορισμού του αγώνα Ολυμπιακός –ΟΦΗ στις 21-3-12, γιατί ουσιαστικά μεσολαβούν μόνο δύο εργάσιμες ημέρες για το συγκεκριμένο ματς.
Είναι προφανές ότι η ανατροπή της απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ στιγματίζει το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook