Ανάμεσα στα πρόσωπα που δέχθηκαν πρόταση για τον τρίτο κύκλο του «Dancing With The Stars» είναι και η Βάσω Λασκαράκη. Η 32χρονη ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» του Μακεδονία TV , αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είπε \”όχι\” στην πρόταση.


«Μου έχει γίνει πρόταση κι έχω ξαναπεί ότι δεν είναι του χαρακτήρα μου να συμμετέχω σε τέτοια παιχνίδια. Δεν μπορώ να πάω να διαγωνιστώ, ούτε να με κρίνουν, ούτε να ασχολούνται με κάτι που δεν είναι η δουλειά μου. Ωστόσο, δεν κατακρίνω αυτούς που παίρνουν μέρος, γιατί ο καθένας κάνει αυτό που τον εκφράζει. Κι εγώ πολλές φορές έχω χαζέψει και το “Just the two of us” και το “Dancing”. Κι ας μην ξεχνάμε ότι παίζω με τον νικητή του “Dancing” (Αργύρη Αγγέλου) και έχω να το λέω και να το παινεύομαι» δήλωσε χαμογελώντας η ίδια και έπειτα πρόσθεσε: «Δεν είναι του χαρακτήρα μου, δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει. Ποτέ όμως μη λες ποτέ, γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Πάντως δεν είναι στις προτεραιότητές μου».

Πώς θα αντιδρούσε αν ο αγαπημένος της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, 
αποδεχόταν μια τέτοια πρόταση; «Ας πάει. Δεν θέλω να μιλήσω εκ μέρους του, γιατί ξέρω την άποψη του Γιάννη. Αλλά δεν θα του καταργήσω μια προσωπική ελευθερία στην οποία αισθάνεται άνετα. Σε καμία περίπτωση» απάντησε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook